Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká výběrová mouka | 500 g |
hrubá mouka | 500 g |
mléko | 400 ml |
droždí | 50 g |
žloutek | 4 ks |
sůl | 1 lžička |
máslo | 200 g |
moučkový cukr | 400 g |
rozinky | |
rum | 2 lžíce |
mandle loupané | |
mandlové lupínky | |
máslo nebo bílek na potření | |
citronová kůra |
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Kapustu očistíme, nakrájíme nadrobno a povaříme v mírně osolené vodě 5 minut.... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek